Tervetuloa Open Show'hun

20.9.2020

Tervetuloa Suomen Venäjäntoyt ry:n Open Show'hun Lahteen lauantaina 26.09.2020!

Tuomarina Marja Talvitie

Harjoitusarvostelijana Jarmo Hilpinen

Näyttelyyn on ilmoitettu 24 koiraa.

Pitkäkarvaisia 16, lyhytkarvaisia 5 ja lemmikkiluokkaan 3.

Arvioitu arvosteluaikataulu:

Pitkäkarvaiset klo 11.00

Ruokatauko

Lyhytkarvaiset klo 13.00

Lemmikkiluokka

Loppukehät

Varaathan mukaasi koiran rokotustodistuksen, näyttelyremmin, koirallesi lepopaikan ja vesikupin, sekä hakaneulan numerolapun kiinnittämistä varten. Rokotustarkastus alkaa klo 10.00. Numerolapun saat paikan päältä rokotustarkastuksen yhteydessä. Olethan paikalla viimeistään puoli tuntia ennen koirasi luokan alkua. Aikataulu on viitteellinen.

Näyttelypaikalla on kahvio, josta on mahdollista ostaa kahvia, suolaista ja makeaa pikkupurtavaa sekä keittolounas. Yhdistys järjestää myös arpajaiset ja näyttelyalueella on tuotemyyntiä. Huom! Näyttelypaikalla käy vain käteismaksu tai MobilePay.

Vallitsevan COVID19-tilanteen vuoksi pyydämme noudattamaan erityistä varovaisuutta ja huolehtimaan riittävien turvavälien säilyttämisestä. Näyttelypaikalla on käsienpesumahdollisuus WC-tiloissa ja desinfiointiainetta tarjolla useassa eri pisteessä. Kasvomaskin käyttö suositeltavaa, mutta ei pakollista.

Näyttelypaikkana on Renkomäen halli (Simolankatu 2, 15680 Lahti). Pysäköithän autosi hallin piha-alueelle, sillä autoja ei saa pysäköidä Simolankadun varteen.

Koiria suositellaan ulkoilutettavan ainoastaan hallin tontilla. Muistathan kerätä koirasi jätökset. Kakkapusseja on jaossa myös näyttelypaikalla.

Näyttelyssä noudatetaan Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiä (koskee myös turistikoiria).

Open Show'n toimikunta toivottaa kaikille mukavaa tapahtumapäivää!

Tiedustelut:

Jonna Tukiainen 040-5816024