Jäsenyys

Suomen Venäjäntoyt Ry:n jäsenyyttä voi hakea sähköisellä jäsenhakemuksella tai sähköpostitse.

Jäsenyyteen sisältyy yhdistyksen julkaisema TOITSU –lehti, joka ilmestyy kahdesti vuodessa.

JÄSENMUODOT JA -MAKSUT:

Varsinainen jäsen 25 € / vuosi

Perhejäsen 10 € / vuosi
Varsinaisen jäsenen perheeseen kuuluva henkilö voi liittyä yhdistykseen perhejäseneksi. Perhejäsenellä on samat jäsenoikeudet kuin varsinaisella jäsenellä, mutta hänelle ei lähetetä yhdistyksen jäsenlehteä.

Kasvattajan lisäämä jäsen 10 € / ensimmäinen vuosi
Kasvattaja voi liittää pentujen uudet omistajat rotuyhdistyksen jäseniksi, jolloin ensimmäisen vuoden jäsenmaksu on edullisempi. Kasvattajan maksama jäsenyys muuttuu varsinaiseksi jäsenyydeksi seuraavan jäsenmaksukauden alkaessa.

Nuorisojäsen 10 € / vuosi
Alle 17-vuotiaat voivat hakea yhdistyksen nuorisojäsenyyttä.
Alle 15-vuotiaalla ei ole äänioikeutta.

Tuomarijäsen ilmainen

HUOM!

Jäsenyyden hyväksyy yhdistyksen hallitus, myös perhe- ja kasvattajajäsenet.
Jos olet erotettu yhdistyksestä maksamattoman jäsenmaksun vuoksi, jäsenyys ei jatku
automaattisesti laskun maksun jälkeen. Jäsenyys täytyy hakea uudelleen.
Hallituksen päätöksen jälkeen jäsensihteeri tiedottaa asiasta.
Ennen hallituksen jäseneksi hyväksymistä maksettua jäsenmaksua ei palauteta.

Jos haluat erota yhdistyksestä, ilmoita siitä jäsensihteerille.

Osoitteen- tai sähköpostiosoitteenmuutos

Ilmoita osoitteesi muuttumisesta sähköisellä jäsenhakemuksella, yhdistyksen kotisivujen kautta tai sähköpostilla jäsensihteerille.

Yhdistyksen kotisivuilla on jäsenosio johon pääsee kirjautumaan kotisivujen yläreunasta
löytyvän ”Jäsensivut” linkin kautta.
Järjestelmän ohjeita seuraten ensimmäisellä kerralla luodaan oma henkilökohtainen salasana, jolla jatkossa kirjaudutaan.
Jäsenosiossa voit itse muokata yhteystietojasi, kun ne muuttuvat.

Jäsenosioon pääsee kirjautumaan vain jos olet antanut yhdistykselle sähköpostiosoitteesi.

Jäsensihteerin yhteystiedot

Mira Wagner
Puh. 045 - 6675 377
js.russiantoy@gmail.com
Yhdistys ylläpitää jäsenistään jäsenrekisteriä.

Sähköinen jäsenhakemus

*

Mikäli hakija on alle 16-vuotias, tulee hakemus tehdä sähköpostitse js.russiantoy@gmail.com

Kasvattajan lisäämästä jäsenestä (kasvattaja täyttää):

Jäsentietojen käsittely:

Jättäessäni jäsenhakemuksen, hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.