Tulokset 2021

Tulokset 2021
Open Show 16.10.2021
Renkomäen halli, Lahti

Tuomari: Janette Fröberg

VENÄJÄNTOY PITKÄKARVAINEN

UROKSET PENTULUOKKA 5-7kk

*1. Mustan-Mantan Aito-Musti FI37204/21
synt. 01.05.2021
isä: Erminall Rozhdenny Pobezhdat emä: Mustan-Mantan Afanatsija
kasv. Maija-Liisa Rantala om. Maija-Liisa Rantala

Erinomainen tyyppi ja koko. Oikeat mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hyvin asettuneet kauniit korvat ja silmät. Erinomainen purenta. Hyvä kaula. Ikäisekseen erinomainen runko. Kyynärpäät saisi olla tiiviimmät. Hyvä luusto. Lupaava karvapeite. Liikkuu hyvin ikäisekseen kauniilla tasapainoisella askeleella.
PPEK1 KP, ROP-pentu, BIS2-pentu

NARTUT PENTULUOKKA 5-7kk

*2. Mustan-Mantan Amilda FI37203/21
synt. 01.05.2021
isä: Erminall Rozhdenny Pobezhdat emä: Mustan-Mantan Afanatsija
kasv. Maija-Liisa Rantala om. Maija-Liisa Rantala

Erinomainen tyyppi ja koko. Kaunis pää ja ilme. Hyvin asettuneet kauniit silmät ja korvat. Purenta ok. Hampaat vaihtumassa. Hyvä karva. Hyvä runko ikäisekseen. Vielä hieman löysyyttä kyynärpäissä. Erinomainen raajaluusto ja raajakorkeus. Liikkuu rodunomaisesti hyvällä askeleella. Vähän vallattomasti edestä.
PPEK1 KP, VSP-pentu

3. Top Brand Vega RKF6177216
synt. 17.04.2021
isä: Favorit Style Premier emä: New Step Niagara
kasv. Ljyudmila Surikova om. Anne Mari Vornanen

6kk vanha narttu, joka saisi olla mittasuhteiltaan hieman lyhyempi. Oikea pään malli. Hieman haja-asentoiset erittäin kauniit korvat. Hyvin asettuneet kauniit silmät. Erinomainen purenta. Hyvä kaula. Hieman pehmeä selkä. Tasapainoisesti kulmautunut. Hieman pörheä karvapeite. Liikkuu kauniisti halutessaan.
PPEK2

NARTUT PENTULUOKKA 7-9kk

*4. Atacamigor Lil-Black My Dear Lady FI20005/21
synt. 27.01.2021
isä: Micro Miracle´s Seventh Son Of The Empire emä: Atacamigor Lil-Black Happy Together
kasv. Jenni Pöykiö om. Jenni Pöykiö

Erinomainen tyyppi ja koko. Hyvä raajakorkeus. Oikeat mittasuhteet. Rintakehän tulee vielä täyttyä. Kaunis pää ja ilme. Hyvin asettuneet erittäin kauniit silmät ja korvat. Hyvä purenta ja kaula. Saisi olla voimakkaammin kulmautunut edestä. Hieman löysyyttä kyynärpäissä. Takaa kulmautunut paremmin. Hyvä runko. Oikea ylälinja ja luuston vahvuus. Liikkuu rodunomaisesti oikealla ryhdillä ja askeleella. Etuliikkeet saavat vielä tasaantua.
PEK1 KP, ROP-pentu, BIS1-pentu

UROKSET NUORTENLUOKKA

5. East Dream Emelja Iz Skazki FI22967/20
synt. 02.03.2020
isä: Erminall Rozhdenny Pobezhdat emä: Erminall Yablochnaya Sharlotka
kasv. Irina Ranta om. Filippa Savolainen

Kookas uros, jolla oikeat mittasuhteet. Hyvä raajakorkeus. Oikeat pään mittasuhteet. Hyvin asettuneet korvat, jotka saisi olla pystyasentoiset. Kauniit silmät. Purenta ok. Hyvä kaulan pituus. Tasapainoisesti kulmautunut. Vankka runko. Lanneosa saisi olla lyhyempi. Hyväluustoinen. Hyvä karvapeite. Turhan jyrkkä lantio.
EH1

UROKSET VALIOLUOKKA

*6. Atacamigor Lil-Black Hello Friday FI13342/17
FI MVA, EE MVA
synt. 27.11.2016 isä: Atacamigor Lil-Black Fandom emä: Mechta Yuvelira Alessandria
kasv. Jenni Pöykiö om. Minna Laatikainen

POISSA

*7. Micro Miracle´s Captain Han Not Flying Solo FI35622/19
FI MVA
synt. 27.11.2016
isä: Erminall Rozhdenny Pobezhdat emä: Micro Miracle´s Beach Body Perfection
kasv. Nina Saksman om. Nina Saksman & Krista Ylänkö

Erinomainen koko ja tyyppi. Oikeat mittasuhteet ja raajakorkeus. Erittäin kaunis pää ja ilme. Hyvin asettuneet kauniit korvat ja silmät. Hyvä kallo-osa. Hyvä purenta. Hyvä kaula. Hyvä runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä raajaluusto. Oikea ylälinja ja hännänkiinnitys. Liikkuu halutessaan tyylikkäästi säilyttäen oikean ryhdin ja ylälinjan.
ERI1, PU1, VSP, PARAS PÄÄ

8. Stempfort Trivago FI52769/18
RU JMVA, FI MVA
synt. 03.04.2018
isä: Napoleon Iz Doma Gryoz emä: Stempfort Zalihvatskaya Kadrill
kasv. Natalia Chistjakova om. Jonna Tukiainen

Erinomainen koko ja tyyppi. Oikeat mittasuhteet ja raajakorkeus. Kaunis pää ja ilme. Hyvin asettuneet silmät ja korvat. Riittävä kaula. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä runko. Erinomainen ylälinja sekä liikkeessä että seistessä. Hyvä luusto ja karvapeite. Liikkuu tyylikkäästi erinomaisella ryhdillä ja hyvällä askeleella. Etuliikkeet saa tasaantua.
ERI2, PU2

NARTUT JUNIORILUOKKA

*9. Atacamigor Lil-Black Lots Of Liquorice FI37943/20
EE JMVA, TLNJW-21, TLNW-21
synt. 04.06.2020
isä: Laskovaya Rus´ Uragan Zadora emä: Atacamigor Lil-Black Here I Go Again
kasv. Jenni Pöykiö om. Jenni Pöykiö & Aino Sepänniemi

Erinomainen tyyppi ja koko. Oikeat mittasuhteet ja raajakorkeus. Erittäin kaunis pää ja ilme. Erittäin kauniit korvat, jotka hyvin asettuneet. Kauniit tummat pyöreät silmät. Luomipigmentti saisi olla tummempi. Erinomaiset hampaat. Hyvä kaula ja runko. Oikea alalinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Erinomainen karva. Hyvä luuston vahvuus. Erinomaiset tasapainoiset liikkeet. Tyylikäs kokonaisuus.
ERI1, PN1, ROP-JUN, ROP, BIS1-JUN, BIS1, PARAS LIIKE
PARAS SUOMALAISEN KASVATTAJAN KASVATTAMA SUOMALAINEN VENÄJÄNTOY

*10. East Dream Frigia Magnificent Girl
synt. 22.07.2020
isä: Erminall Rozhdenny Pobezhdat emä: East Dream Charlotte Olympia
kasv. Irina Ranta om. Irina Ranta

POISSA

NARTUT NUORTENLUOKKA

*11. Mustan-Mantan Adeliina FI23312/20
synt. 02.03.2020
isä: Erminall Rozhdenny Pobezhdat emä: Mustan-Mantan Afanatsija
kasv. Maija-Liisa Rantala om. Arja Mäkkeli

Kookas narttu, jolla oikeat mittasuhteet ja raajakorkeus. Hyvät pään mittasuhteet. Hyvin asettuneet korvat, jotka saisi olla korkea-asentoisemmat. Kauniit hyvin asettuneet silmät. Erinomainen purenta ja kaula. Eturinta saisi olla paremmin täyttynyt. Turhan löysät kyynärpäät. Oikeanmallinen pitkä rintakehä. Runko saa vielä täyttyä. Turhan viisto lantio ja hieman matala hännänkiinnitys. Hyvin kulmautunut takaa. Erinomainen karvanlaatu. Liikkeessä koira kokoaa itsensä. Liikkuu hyvällä tasapainoisella askeleella.
ERI2

*12. Mustan-Mantan Anhilde FI23313/20
synt. 02.03.2020
isä: Erminall Rozhdenny Pobezhdat emä: Mustan-Mantan Afanatsija
kasv. Maija-Liisa Rantala om. Maija-Liisa Rantala

Erinomainen koko ja tyyppi. Oikeat mittasuhteet ja raajakorkeus. Kaunis pää ja ilme. Oikeat pään mittasuhteet. Hyvin asettuneet hyvänmalliset korvat, jotka vielä hieman pehmeät. Erittäin kauniit hyvin asettuneet silmät. Purenta ok. Hyvä kaula ja runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä raajaluusto. Liikkuu tasapainoisesti ja tyylikkäästi halutessaan erinomaisella askeleella ja ryhdillä.
ERI1, PN4

NARTUT AVOINLUOKKA

13. Dirce Del Trabandos FI47086/20
synt. 13.10.2016
isä: Snou Mirekl New Times emä: Bravo Zhar Viva Bella
kasv. Jasone Mayoral om. Krista Ylänkö

Erinomainen koko ja mittasuhteet. Hyvä raajakorkeus. Kaunis pää ja ilme. Erittäin kauniit hyvin asettuneet korvat. Hyvin asettuneet hieman dominoivat silmät. Erinomainen purenta. Hyvä kaula. Rodunomainen ylälinja. Hyvä hännänkiinnitys ja alalinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä raajaluusto. Liikkuu tasapainoisella sivuaskeleella. Liikkeessä selkälinja saisi olla suorempi.
ERI3

14. Ingrid Iz Korolevstva D´Allba FI24819/19
synt. 20.10.2018
isä: Artfentezi Zhigolo emä: Slavka Iz Korolevstva D´Allba
kasv. Natalia Dmitrieva om. Venla Kaipia

Pieni 3-vuotias narttu, jolla oikeat mittasuhteet ja raajakorkeus. Kokoon sopiva pää. Hyvin asettuneet kauniit silmät ja korvat. Purenta näyttäisi olevan ok, mutta alaleuasta puuttuu 4 keskimmäistä alaetuhammasta. Kaula saisi olla pidempi. Tasapainoisesti kulmautunut edestä ja takaa. Pyöreä runko. Hieman tanakassa kunnossa. Pehmeä avoin karva. Tarvitsee lisää itseluottamusta. Liikkuu hyvin reippaalla askeleella, mutta saisi nostaa hännän liikkeessä.
EH4

*15. Mustan-Mantan Alba FI26904/19
synt. 12.11.2018
isä: Erminall Rozhdenny Pobezhdat emä: Mustan-Mantan Afanatsija
kasv. Maija-Liisa Rantala om. Maija-Liisa Rantala

Erinomainen tyyppi ja koko. Oikeat mittasuhteet ja raajakorkeus. Erittäin kaunis pää ja ilme. Erittäin kauniit hyvin asettuneet silmät ja korvat. Purenta ok. Hyvä kaula. Tasapainoisesti kulmautunut, mutta turhan jyrkkä lantio ja hieman matala hännänkiinnitys. Erinomainen runko, luuston vahvuus ja karvanlaatu. Liikkuu halutessaan tyylikkäästi tasapainoisilla askelilla.
ERI2, PN3, PARAS VÄRI

16. Unique One Erminal Diiva FI43155/19
synt. 12.07.2019
isä: Erminall Rozhdenny Pobezhdat emä: Malenjkaya Strana Tiffany
kasv. Jonna Tukiainen om. Jonna Tukiainen

Erinomainen koko ja tyyppi. Oikeat mittasuhteet ja raajakorkeus. Erittäin kauniit oikein asettuneet silmät ja korvat. Erinomainen purenta. Hyvä kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Tiiviit kyynärpäät. Hyvä lanne. Oikea alalinja. Hyvä luusto ja karvapeite. Liikkuu halutessaan ryhdikkäästi oikealla askelpituudella. Yhdensuuntaiset liikkeet. Kaunis ylälinja liikkeessä.
ERI1, PN2

NARTUT VALIOLUOKKA

17. New Step Neva FI30258/16
synt. 20.06.2015
isä: Pet Stail Luxury emä: New Step Est´ Ideya
kasv. I. Khokhlova om. Marjo & Raine Ronkainen

Erinomainen tyyppi ja koko. Oikeat mittasuhteet ja raajakorkeus. Erittäin kaunis pää ja ilme. Hyvin asettuneet erittäin kauniit silmät ja korvat. Ok purenta. Hyvä kaula. Tasapainoisesti kulmautunut. Oikea alalinja. Hyvä luusto ja karvapeite. Hyvä ylälinja. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella, hieman hosuen edestakaisin.
ERI1

NARTUT VETERAANILUOKKA

18. Tastaway's Smoke On The Water FI57234/11
POHJ MVA, FI MVA, SE MVA, NO MVA, EE MVA
synt. 24.9.2011
isä: Magus-Toy Michael emä: Agatowy Glazki Tysyacha Pozeluew
kasv. Carola Stolpe-Fagernäs om. Riikka & Reetta Järvenpää

Erinomainen koko, mutta saisi olla mittasuhteiltaan lyhyempi. Riittävä raajakokeus. Toivoisin hieman kapealinjaisemman pään ja kapeamman kuono-osan. Hyvänkokoiset korvat, jotka ovat turhan pehmeät. Suuret, tummat, pyöreät silmät. Hyvä kaula. Pyöreärunkoinen. Tasapainoisesti kulmautunut. Hieman turhaa pituutta lanneosassa, mistä johtuu pehmeä selkä liikkeessä. Hyvä raajaluusto. Liikkuu innokkaasti eturaajoja hieman heitellen. Ikäisekseen hieno esiintyjä.
ERI1, ROP-VET, BIS1-VET

VENÄJÄNTOY LYHYTKARVAINEN

UROKSET JUNIORILUOKKA

19. Erminall Ozornoy Gulyaka FI50249/21
synt. 16.07.2020
isä: Erminall Fan-Fan Tyulpan emä: Chernaya Magiya Iz Kamarilly
kasv. Svetlana Ivanova om. Irina Ranta

POISSA

UROKSET AVOINLUOKKA

20. Aramis Mazasis Skrajünas RLSVK TT 0148/16
synt. 02.10.2016
isä: Amazing Boy Sugar Style emä: Diadema Ema Mini Mafija
kasv. Akvilé Morkeviciené om. Saija Sieranen & Tuija Aarnio

Yli 30-senttinen kookas uros, joka voisi olla mittasuhteiltaan lyhyempi. Oikea raajakorkeus. Pää saisi olla kapealinjaisempi. Hyvät korvat, jotka saisi olla korkeammalle asettuneet. Kauniit silmät. Hyvä purenta. Kaula saisi olla pidempi ja jalompi, eturinta selvemmin kulmautunut ja vatsalinja myös selvemmin kuroutunut. Vakaa suora ylälinja seistessä ja liikkeessä. Häntä tulisi olla korkea-asentoisempi. Voimakas luusto. Iloinen ja reipas esiintyjä.
EH1

NARTUT JUNIORILUOKKA

*21. Lil´Jay Lara Croft FI40013/20
synt. 26.06.2020
isä: Lil´Jay Hurray Haddaway emä: Lil´Jay Golden Gabrielle
kasv. Johanna Nykopp om. Johanna Nykopp & Eva Sairola-Koivisto

Kookas narttu, joka on mittasuhteiltaan korkeuttaan lyhyempi. Tässä vaiheessa vielä kovin ilmava. Oikea pään malli, mutta otsapenger ja kallo saisivat kaareutua voimakkaammin. Hyvä purenta. Hieman dominoivat silmät. Hieno kaula. Avoimesti kulmautunut edestä, paremmin takaa. Hyvä alalinja. Turhan jyrkkä lantio. Matala hännänkiinnitys. Oikea raajaluusto. Liikkuu reippaasti hieman eturaajojaan nostellen.
EH1

NARTUT NUORTENLUOKKA

22. Diana´s Candy Nori EST-01782/20
synt. 03.03.2020
isä: Kiss Of Tender Jemchuzhny Uzor emä: Diana´s Candy Matilda
kasv. Antonina Strizeva om. Jennina Lisinen

Erinomainen koko ja mittasuhteet. Oikea raajakorkeus. Kaunis pää ja ilme. Erittäin kauniit silmät ja korvat. Kaunis hyväasentoinen kaula. Saisi olla tasapainoisemmin kulmautunut. Hyvä raajaluusto. Oikea alalinja. Oikea karvanlaatu. Saisi liikkua pidemmällä askeleella. Yhdensuuntaiset edestakaiset liikkeet. Valitettavasti koiralla painuvat alakulmahampaat yläikeneen, mikä vaikuttaa laatuarvosteluun.
EH1

LEMMIKKILUOKKA

23. Icaro Del Trabancos FI25458/21 pitkäkarvainen uros
synt. 10.112019
isä: Dedalo Del Trabancos emä: Ty Moy Angel Iz Kolomenskogo
kasv. Jasone Miren, Mayoral Martinez om. Jonna Tukiainen

Erittäin kaunis kokonaisuus. Erinomainen tyyppi, koko, mittasuhteet ja raajakorkeus. Erittäin kaunis pää. Oikeat pään mittasuhteet. Hyvin asettuneet kauniit korvat, jotka ovat turhan pehmeät. Erinomainen kaula ja luuston vahvuus. Tasapainoisesti kulmautunut. Seistessä ja liikkeessä oikea ylälinja. Liikkuu halutessaan rodunomaisesti hyvällä ryhdillä. Etuliikkeet saa tasaantua.
ERI1, BIS-LEM

*24. Konkkaronkan Juonikas Jekateriina FI43133/16 pitkäkarvainen narttu
synt. 17.07.2016
isä: Atacamigor Lil-Black Fandom emä: Konkkaronkan Rempseä Rimma
kasv. Irmeli Saarela om. Varpu Halonen

5-vuotias narttu, jolla oikeat mittasuhteet ja raajakorkeus. Kaunis pää ja ilme. Kauniit silmät ja korvat. Korvat voisi olla hieman korkea-asentoisemmat ja suuremmat. Kaula voisi olla hieman pidempi. Voisi olla hieman voimakkaammin kulmautunut. Selkälinjan tulisi olla suorempi sekä seistessä että liikkeessä. Liikkeessä taka-askel jää lyhyeksi. Heittelee eturaajoja liikkeessä.
ERI2

25. Magus-Toy Meggi FI11466/11 pitkäkarvainen narttu
synt. 01.04.2010
isä: Michael emä: Moya Radost Chelsi
kasv. Sofia Shavrina om. Laura Snygg

Erinomainen koko, mittasuhteet ja raajakorkeus. Erittäin runsaskarvainen ja pörheä. Erittäin kaunis pää. Erittäin kauniit hyvin asettuneet silmät ja korvat. Korvat turhan pehmeät. Tasapainoisesti kulmautunut. Oikea ylälinja. Hyvä raajaluusto. Koira 11,5-vuotias ja liikkuu erinomaisella askeleella. Ylälinja säilyy vakaana liikkeessä ja kantaa häntäänsä rodunomaisesti. Hampaiden poiston takia kieli näkyy kaiken aikaa.
ERI3

26. Penny FI36765/11 lyhytkarvainen narttu
synt. 06.05.2011
isä: Boni Sharm Imposant emä: Lukeria Iz Garema
kasv. Inna Sinkkonen om. Eveliina Tuominen

POISSA

*27. Tastaway´s Kinder Surprise FI36765/11 pitkäkarvainen narttu
FI MVA
synt. 10.10.2015 isä: Tastaway´s Candyman Can emä: Magus-Toy Meggi
kasv. Carola Stolpe-Fagernäs om. Viviana Heinikoski

Erinomainen koko ja tyyppi. Oikea raajakorkeus ja mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hyvin asettuneet kauniit silmät ja korvat. Hampaita poistettu. Hyvä kaula. Tasapainoisesti kulmautunut. Voimakas runko. Hyvä luusto. Liikkuu tasapainoisesti hieman korkealla etuaskeleella.
ERI4

 

ROP-pentu 5-7kk: Mustan-Mantan Aito-Musti
VSP-pentu 5-7kk: Mustan-Mantan Amilda
ROP-pentu 7-9kk: Atacamigor Lil-Black My Dear Lady
ROP-juniori: Atacamigor Lil-Black Lots Of Liquorice
ROP: Atacamigor Lil-Black Lots Of Liquorice
VSP: Micro Miracle´s Captain Han Not Flying Solo


BIS1-pentu: Atacamigor Lil-Black My Dear Lady
BIS2-pentu: Mustan-Mantan Aito-Musti
BIS1-juniori: Atacamigor Lil-Black Lots Of Liquorice
BIS1-veteraani: Tastaway's Smoke On The Water
BIS-lemmikki: Icaro Del Trabancos
BIS1: Atacamigor Lil-Black Lots Of Liquorice


Paras pää: Micro Miracle´s Captain Han Not Flying Solo
Paras liike: Atacamigor Lil-Black Lots Of Liquorice
Paras väri: Mustan-Mantan Alba

Paras suomalaisen kasvattajan kasvattama suomalainen venäjäntoy: Atacamigor Lil-Black Lots Of Liquorice

Lisäpalkinnot 2021
Ensikertalaisen palkinto: Mustan-Mantan Amilda & Katariina Visala
Eniten koiria kehään ilmoittanut henkilö: Maija-Liisa Rantala