Toiminta

ALUEELLINEN TOIMINTA

Jokaisella alueella on aluevastaavansa ja heidän kanssaan voi sopia ko. alueelle esim. koiratreffejä ja näyttelytreenejä.

NÄYTTELYT

Valikon alle on listattu näyttelyvuodet. Vuotta klikkaamalla löydät edellisten vuosien tulokset. Kuvia näyttelyistä voi lähettää osoitteeseen: yhdistys.russiantoy@gmail.com

OPEN SHOW

Suomen Venäjäntoyt ry on järjestänyt oman Open Shown vuodesta 2008 alkaen. Open Show´hun saa osallistua kaikki rekisteröidyt venäjäntoyt, jotka on rokotettu Kennelliiton määräysten mukaan. Show´ssa ei mitkään viat tai puutteet ole osallistumisen esteenä sillä tällaisia koiria varten järjestetään lemmikkiluokka, johon saa osallistua esim. kivesvikaiset, purentavikaiset tai muuten sellaiset koirat jotka eivät välttämättä voi osallistua virallisiin näyttelyihin.

PARAS SUOMALAISEN KASVATTAJAN KASVATTAMA SUOMALAINEN VENÄJÄNTOY

Poletaeva-kiertopalkinto parhaalle Suomessa kasvatetulle suomalaiselle venäjäntoylle, Vihtori Hakiaisen muistoksi. Palkinto jaetaan Suomen Venäjäntoyt ry:n Open Showssa.
Palkinto on lahjoitettu kannustamaan suomalaisia kasvattajia laadukkaiden venäjäntoyden jalostukseen.

TOP TEN TOITSU

Yhdistyksen jäsenten koirille tarkoitettu kilpailu.
Jokainen sijoitus näyttelyssä kasvattaa koiran pistesaalista ja se koira joka on saanut eniten pisteitä saa vuodeksi haltuunsa yhdistyksen kiertopalkinnon.

SUOMEN KÄÄPIÖKOIRAT RY:N ERIKOISNÄYTTELY

Tulokset Suomen Kääpiökoirat ry:n jokavuotisesta erikoisnäyttelystä. *tulossa

AGILITY JA RALLYTOKO

*tulossa
Kuvia kisoista voi lähettää osoitteeseen: yhdistys.russiantoy@gmail.com


VUODEN HARRASTUSKOIRA

Harrastuskoiraa palkittaessa otetaan huomioon kaikki muut harrastukset paitsi näyttelyt. Vuoden harrastuskoiraa voi ehdottaa hallitukselle kuluvan vuoden viimeiseen päivään asti. Ehdotuksesta tulee käydä esille harrastus, mahdolliset tulokset tai muut perustelut koskien harrastuksen sisältöä, aktiviisuutta yms.

Yhdistyksen hallitus päättää palkinnonsaajan vuosittain.

KIERTOPALKINNOT

Kuva: Hanna Pirttilahti
Kuva: Tiia Öhman
Kuva: A. Korhonen