Muistathan ilmoittautua syringomyelia -luennolle!

18.4.2024


Hei jäsen! Muista käyttää jäsenetusi ja osallistu lauantaina 27.4. järjestettävälle syringomyelia-luennolle! Ilmoittautumisaikaa on jäljellä vielä 24.4. klo 18 asti. 

Luento on avoin kaikille harrastajille ja aiheesta kiinnostuneille. Vaikka tapahtuma on osa Kasvattaja-Cafe -sarjaa, ovat kaikki tervetulleita osallistumaan, kuuntelemaan ja keskustelemaan. Luennon päätteeksi on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä luennoitsijallemme. 

Chiari-tyyppinen epämuodostuma ja syringomyelia ovat erittäin ajankohtaisia teemoja. Lähestymme aihetta sekä jalostuksellisesta että käytännöllisestä näkökulmasta, käyden läpi oireistoa, diagnosointia ja hoitoa sekä perinnöllisyyttä. Luvassa on tuhti paketti tietoa ja toivommekin myös kotikoirien omistajien osallistuvan webinaariin. 

Olemme kutsuneet luennoimaan ELT, Dipl. Anna-Mariam Kivirannan, joka työskentelee neurologian kliinisenä opettajana Yliopistollisessa eläinsairaalassa. 

Tapahtuma on ilmainen Suomen Venäjäntoyt ry:n jäsenille. Muilta perimme 10 euron osallistumismaksun. Jäsenetu kannattaa siis todellakin hyödyntää!