Yhdistyksen ylimääräinen kokous 21.3.2020 siirtyy

16.3.2020

 

Valtioneuvosto on tänään tehnyt linjauksen, jolla yli 10 hengen tapaamiset kielletään. Suomen Venäjäntoyt ry:n hallitus siirtää 21.3.2020 sovitun ylimääräisen kokouksen myöhemmäksi. Seuraamme hallituksen ja Valtioneuvoston tiedotuksia ja toimimme tässä poikkeustilanteessa niiden mukaan. Todennäköisesti ylimääräinen kokous tulee siirtymään touko/- kesäkuulle.

Suomen Venäjäntoyt ry:n hallitus jatkaa nykyisellä kokoonpanolla siihen saakka. Edelleen yhdistyksen sähköpostiin (yhdistys.russiantoy@gmail.com) kaivataan viestejä, jos on innokkuutta yhdistyksen toimintaan. Jos olit aikonut tulla kokoukseen ja esittää itseäsi tiettyyn tehtävään, toivomme sinun tekevän sen nyt sähköpostitse, että saamme toimet ja toimikunnat täytettyä ja toimintaan.

Jalostustoimikuntaan otetaan ”hakemuksia” vastaan. Siinä tulee kertoa lyhyesti omasta kasvatustoiminnasta sekä mitä annettavaa sinulla olisi rodun kasvatukselle ja mitkä ovat erityisosaamisalueesi.

Lehtitoimikunta on valittu ja ensimmäisen lehden valmistus on alkanut. Lehtitoimikunta toivoo kirjoituksia ja kuvia koiran aktivoimisesta kotioloissa. Muut kirjoitukset ovat myös tervetulleita sekä saa lähettää toiveita mitä haluaisi lukea lehdestä.

Toivotamme kaikille poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta oikein hyvää kevättä. Pidetään toisistamme ja lemmikeistämme hyvää huolta.

Terveisin
Suomen Venäjäntoyt ry:n hallitus