Kauniin toitsun rakenne -webinaari 6.3.2022 klo 18

18.2.2022


Tervetuloa osallistumaan Suomen Venäjäntoyt ry:n jalostustoimikunnan järjestämään webinaariin 6.3.2022 klo 18 alkaen.

Ulkomuototuomari, kasvattaja ja SKKY:n terveys- ja jalostustoimikunnan puheenjohtaja Kaisa Metteri-Gold saapuu luennoimaan venäjäntoyn rakenteesta: minkälainen on terve ja kaunis rakenne toitsulla.

Aihe on mielenkiintoinen ja sopii niin kasvattajille, näyttelyharrastajille kuin rodusta ja sen terveydestä muutenkin kiinnostuneille.

Luento järjestetään teams-alustalla ja siitä tehdään tallenne, joka lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse luennon jälkeen. Luennoitsijalle saa myös esittää kysymyksiä luennon aikana chatissa ja niihin pyritään vastaamaan luennon päätyttyä.

Luento on Suomen Venäjäntoyt ry:n jäsenille ilmainen, ei-jäsenille 5 €. Ilmoittautuminen 3.3.2022 mennessä allaolevasta linkistä löytyvällä lomakkeella.

https://forms.gle/GYMzyoCd4V44WQCc8

Tarkemmat ohjeet ja liittymislinkki lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Mikäli teillä on kysymyksiä koskien luentoa, voitte laittaa sähköpostia osoitteeseen jt.russiantoy@gmail.com

Tapahtumalle löytyy oma Facebook-sivunsa, jolla ilmoitamme luentoon liittyvistä asioista ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiin. Sivu kannattaa ottaa seurantaan: https://fb.me/e/lkHGO79Si