Hallituksen kesäterveiset

22.6.2023

Hallituksen kesäterveiset (tiedote 2/2023)

Kesä on saapunut vihdoin koko Suomeen ja saamme nauttia lämpimistä säistä. Viikonloppuna vietetään yöttömän yön juhlaa eli juhannusta! Perinteiseen tapaan myös Suomen Venäjäntoyt ry:n jäsenlehti TOITSU on kilahtanut jäsenien sähköposteihin. Lehtitoimikunta lähettää paljon kiitoksia juttuja lehteen lähettäneille aktiivisille jäsenille, paketista tuli oikein tuhti luettava. Kiitos!

Mikäli toitsuaiheiset jutut kiinnostavat, liity kipin kapin jäseneksi ja saat tuoreimman lehden luettavaksi tuossa tuokiossa. Jos olet jo jäsen, mutta lehden linkki on kateissa, laita yhdistykselle viestiä Facebookin Messengerissä tai sähköpostitse.

Toukokuussa järjestetty Open Show toi mukanaan paljon työtä koko alkuvuodeksi, mutta saadun palautteen perusteella tapahtuma onnistui meiltä melko kokemattomiltakin varsin mainiosti! Mikäli sinulla on risuja tai ruusuja tapahtumasta, kuulemme niistä mielellämme!

Open Show’ssa oli paikalla niin kokeneita kuin kokemattomiakin näytteilleasettajia. Pyrimme valitsemaan tapahtumaan tuomarin, jolla on aitoa kiinnostusta rotua kohtaan sekä mukava tapa käsitellä sekä koiria että handlereita. Kuuntelimme tässä jäsenistön toiveita ja halusimme tarjota kaikille osallistujille mukavan kokemuksen näyttelytapahtumasta. Toivottavasti olette yhtä tyytyväisiä kuin me!

Kiitokset siis tuomari Jenna Leinolle, jonka omat terveiset voi lukea uusimmasta TOITSU-lehdestä. Kiitos myös mahtaville sponsoreillemme: Alvar Pet, Vetcare, Miau Design Dogwear, Sonarc, PetYard ja Siinan piha ja lemmikki sekä arvontapalkintoja lahjoittaneet!

Paljon onnea

vielä kertaalleen näyttelyssä menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille!

Open Show’n lisäksi toitsuja on pyörinyt mukavia määriä muissa näyttelyissä ja harrastuksissa. Jaettu ilo on paras ilo, joten rohkeasti vaan tuloksia esille! Suomen Venäjäntoyt ry – Jäsenet -ryhmässä on runsaasti palstatilaa jäsenien hienolle menestykselle lajissa kuin lajissa.

Menestys näyttelyssä kerryttää pisteitä myös jäsenien Top Ten Toitsu -kisassa. Muistakaa ilmoittaa koiranne omistajatiedot yhdistykselle, mikäli ne eivät ole näkyvissä Jalostusnetissä! Pitäkää myös silmällä leikki- tai kilpailumielessä harrastavia toitsuja. Vuoden harrastuskoira-kiertopalkinnon saajaa voi ehdottaa vuoden loppuun asti. https://www.russiantoy.fi/toiminta/top-ten-toitsu/

Etelä-Suomen Harrastuspäivillä huhtikuussa oli oiva mahdollisuus tutustua harrastuslajeihin. Kokeiluvaihtoehtoina olivat rally-toko ja agility. Osallistujia oli jonoksi asti ja oli mukava nähdä innokkaita toitsuja omistajineen! Kyllä tästä pienestä rodusta on moneen. Kuvia tapahtumasta on esillä yhdistyksen verkko- ja FB-sivuilla.

Keski-Suomen tapahtuma on jo nurkan takana, mutta tilaa on vielä sekä rallyn että agilityn puolella. Ilmoittautua siis kannattaa ennen kuin paikat viedään! https://www.russiantoy.fi/uutiset/keski-suomen-harrastuspaiva/ 

Myös muualle Suomeen on suunnitteilla vastaavanlaisia tapahtumia, joten mikäli vielä ei ole ollut mahdollisuutta osallistua, pidät korvat auki meidän suuntaamme.

Olipahan taas asiaa. Mikäli pääsitte tänne asti, toivotamme vielä loppuun oikein aurinkoista ja turvallista juhannusta sekä mukavia hetkiä TOITSU -lehden parissa!