Aluetoiminnan uudistus

20.1.2023

Hei toitsuharrastajat! 

Olemme Suomen Venäjäntoyt ry:n hallituksessa saadun palautteen perusteella päättäneet palauttaa yhdistyksen alaisen toiminnan omat alueelliset Facebook-ryhmät. Muutoksen tarkoituksena on helpottaa toitsuharrastajien sekä rodusta kiinnostuneiden mahdollisuuksia tulla tutustumaan rotuun ja harrastajiin omalla tai lähialueellaan.

Ryhmiä on perustettu aikaisemman, hyvin toimineen mallin mukaisesti useampi ja ne kattavat tietyn alueen harrastus- ja muun yhteistoiminnan. Järjestettävä aluetoiminta on Suomen Venäjäntoyt ry:n alaista, mutta ryhmiin ja toimintaan voi osallistua myös yhdistykseen ulkopuoliset henkilöt, toitsuineen tai ilman. Yhdistys tukee toimintaa taloudellisesti vuosibudjetissa päätettävällä summalla vuosittain, mutta toiminnasta riippuen kuluja saatetaan periä myös osallistujilta. Rahallinen avustus koskee vain yhdistyksen jäseniä. Mahdollisista maksuista tiedotetaan selkeästi etukäteen.

Erillisten alueryhmien tilalle perustettu Venäjäntoyt Suomi -ryhmä tullaan poistamaan, kun aluetoiminta palautuu alueellisiin ryhmiin 1.2.2023. Logistisista ja tietosuojasyistä uudet ryhmät ovat yhdistyksen Facebook-tilin hallinnoimia, joita moderoi kunkin alueen nimetyt aluevastaavat. Ryhmien hallinnointi on helpommin siirrettävissä uusille hallituksille, kun ryhmän ylläpitäjänä ei ole yksityinen Facebookin käyttäjä.

Tällä hetkellä Etelä- ja Keski-Pohjanmaan aluetoiminta kaipaa uutta vastaavaa. Pesti on avoinna aktiiviselle koiraihmiselle, joka haluaa herättää henkiin alueen toiminnan mukavalla tekemisellä. Vastaavia voi olla tarvittaessa useampikin. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, vaan voimme yhdessä miettiä kuinka ryhmä pääsee alkuun ja autamme mielellään myös toiminnan ideoinnissa. Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueen toitsuväki on erittäin tervetullut osallistumaan myös muiden alueiden toimintaan, mikäli omalla alueella ei toimijoita heti alkuun löydy. Ilmianna itsesi meille osoitteeseen yhdistys.russiantoy@gmail.com tai laita viestiä Facebookin kautta.

Facebookista löytyy vain jäsenille suunnattu Suomen Venäjäntoyt ry - Jäsenet -ryhmä ja alueellisiin ryhmiin voi liittyä myös ei-jäsenet.

Toivomme muutoksen lisäävän yhteistä toimintaa ja mahdollisuuksia osallistua kivaan tekemiseen koko Suomen alueella. Oman alueen ryhmässä voi osallistua suunnitteluun sekä esittää ideoita ja toiveita aluevastaaville.

Alla olevasta listauksesta löydät tarjolla olevat aluetoiminnan ryhmät: 

Etelä-Suomen aluetoimintahttps://www.facebook.com/groups/886461992488514/ 
Etelä- ja Keski-Pohjanmaan aluetoimintahttps://www.facebook.com/groups/715240970000815/ 
Keski-Suomen aluetoimintahttps://www.facebook.com/groups/1174609240084552/ 
Oulun seudun aluetoiminta https://www.facebook.com/groups/579801556887240/ 
Turun seudun aluetoiminta https://www.facebook.com/groups/1524595501285163/ 

Tervetuloa harrastamaan!